'T FRIETUURTJE

'T FRIETUURTJE Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Frietuurtje. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 21:44 Friet altijd goed. Dit keer ipv hamburger een frikandel speciaal besteld.....haast geen saus of uitjes, jammer
19 mei 2022 om 20:19 Patat was erg zacht, slof en koud. Stoofvlees leek alsof het zo uit blik op de patat was gegooid. Echt geen aanrader!!! Uiteindelijk ook enorme buikpijn van gekregen. Nooit weer!
18 mei 2022 om 20:11 Bewust bezorgtijd van 17:15 omdat nog niet iedereen thuis was, werd kwartier te vroeg bezorgd dus eten koud bij thuiskomst… milkshakes leek op yoghi met schuimlaagje, een vd bekers had gelekt dus alles zat eronder. Eten was redelijk maar niet weer.
17 mei 2022 om 19:53 Helemaal goed. Snelle bezorging, op de juiste tijd. De familiepatatzak met snacks voor 10 euro mag wel terugkomen.
16 mei 2022 om 18:11 PERFECT
9 mei 2022 om 19:52 Heerlijke kruiden op de friet met daarnaast heerlijke satésaus. Snacks konden wat beter, waren wat sompig. maar al met al zeer tevreden
4 mei 2022 om 20:32 Perfect netjes gaan vaker bestellen
2 mei 2022 om 18:57 Goed eten ! Geen bijzonderheden
30 apr 2022 om 16:38 Zalige friet en hamburger
27 apr 2022 om 19:15 Keurig op tijd eten was erg lekker waarvoor dank!
22 apr 2022 om 18:45 opzich was alles heel erg goed ik had er alleen een blikje redbull bij besteld voor mijn partner en helaas ontvingen we een blikje suikervrije redbull niet erg lekker en als we dat hadden gewild hadden we die wel aangeklikt!!!!
27 mrt 2022 om 21:21 De patat en snack was bijna koud, patat zacht gebakken als voorkeur opgegeven maar was hard gebakken. Al met al ruim we uur gewacht op de bestelling en dan is het ook nog koud, teleurstellend.